I co Wy na to....
Żarówki do świateł przeciwmgielnych - O II Tour
Zwiń
X
-
Żarówki do świateł przeciwmgielnych - O II Tour
Hej,
Naszedł mnie pomysł ewentualnej zmiany żarówek H8 przeciwmgielnych w Octavii II Tour na inne - mocniejsze lub dające bielsze światło - co byście polecali bo na allegro znalazłem tylko jakieś wynalazki typu LED - jeśli macie jakiegoś ciekawego linka to zapodajcie proszę.
Wszystkim z góry podziękował.
-
-
Zamieszczone przez shadotylko po co?Jak często używasz przeciwmgielnych? Jak wsadzisz mocniejsze to zamiast pomagać mogą przeszkadzać w czasie jazdy we mgle. A bielsze w czym pomogą we mgle?
Czyli mówisz aby pozostać przy standardowych? Bardziej myślę o przeciwmgielnych w kontekście Cornerów, których używam :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pepedealerOctavianos, Ty sobie z tymi super hiper ultra unlimited to daj spokój. Mi wytrzymała 1 dwa miesiące (jakieś 7tkm), a druga może 3 i wróciły do lamp żarówki z którymi samochód wyjechał z fabryki.
[ Dodano: Wto 10 Cze, 14 22:44 ]
Zamieszczone przez shadoCornery mają ustawioną max jasność na chyba 80% więc najłatwiejszym sposobem poprawy ich jasności jest zwiększenie tej wartości. Tyle, że wtedy będziesz jarał ludziom po oczach...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pepedealerOctavianos,
Miałem Osram Night Breaker Unlimited 110+ (czy jakoś tak). Chyba lepiej świeciły niż zwykłe ale jak mam co dwa miesiące wydać 90zł to to się średnio kalkuluje. Może na jesień i zimę założę. Na wiosnę i lato to szkoda zakładać.
Komentarz
-
Komentarz